2011. május 11., szerda

ELTŰNT MANDUCA

Kedves Klubozók!
 
A májusi klubban egy sajnálatos esemény történt. Valaki szó nélkül elvitte a Batyuklán Babahordozó Klub és Iskola tulajdonát képező petrol Manduca csatos hordozót a hordozók számára fenntartott asztalról. A tettet minősíteni nem szeretném, gyanúsítani sem szeretnénk senkit, de mélyen elszomorított bennünket a dolog. Előfordulhat, hogy valaki véletlenül elvitte, de az elérhetőségeink nyitottak mindenki számára, ha így történt volna, az a legkevesebb, hogy az illető értesít bennünket azonnal. Nem kérünk magyarázatot, de megkérjük az illetőt, hogy vagy értesítsen bennünket az elérhetőségeink egyikén, vagy vigye be a hordozót a Gyermekek Házába és egyszerűen adja le a portán a Klub számára. Amennyiben ez a következő klubig nem történik meg, feljelentést leszünk kénytelenek tenni a rendőrségen ismeretlen tettes ellen. A májusi klub résztvevőinek listája nálunk van, az, aki elvitte a Manducát, szerepel a listán. A hordozó egyedileg jelölt, bemutató darabról van szó.
 
Sajnos az utóbbi időben azt tapasztaljuk, hogy egyesek visszaélnek azzal, hogy mások önszorgalomból, elhivatottságból, önzetlenségből munkát, időt és pénzt sem sajnálva létrehozták ezt a klubot. Visszaélnek azzal, hogy jelenleg 2 szervező próbálja lebonyolítani és koordinálni eseményeket, ami nyilvánvalóan azzal jár, hogy nem tudunk egy időben több helyen lenni és mindenre odafigyelni. Visszaélnek és nem fizteik be a hozzájárulást, letagadják a kölcsönzési díjat és hordozót tulajdonítanak el. Nem akarok nagy szavakat puffogtatni, de Esztiben és bennem is felmerült, hogy van-e értelme tovább csinálni? Borzasztó az érzés, hogy dolgozunk a közért, a köz pedig pofon vág. Persze tisztelet a kivételnek és akinek nem inge, nem veszi magára, hisz nagyon sok pozitív visszajelzést is kapunk. Ez a mostani esemény nagyon nagy anyagi és erkölcsi érvágás a klub és a saját kasszámon (lévén a Manduca a saját (Melus) tulajdonom volt) és az elköteleződésünkön...
 
Szeretném mégegyszer megkérni azt, aki elvitte a hordozót, hogy jutassa nekünk vissza, a többieket pedig, akik a klubban voltak és esetleg tudnak valamit a Manducáról, látták, vagy bármilyen információjuk van,  kérnénk, hogy írjanak nekünk.
 
Köszönjük!
 
Melus, Eszti